Εγκαίνια της Έκθεσης του Αλέξανδρου Ίσαρη

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. πραγματοποίησε τα εγκαίνια της Έκθεσης με έργα του Αλέξανδρου Ίσαρη με τίτλο :“Θα επιστρέψω Φωτεινός”.

Η εκδήλωση αφιερώθηκε στη μνήμη και το έργο του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού και Σερραίου στην καταγωγή Αλέξανδρου Ίσαρη (Γιάννη Δημητριάδη).

Στην εκδήλωση εκφώνησε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κ. Δημήτριος Δημούδης και ο εικαστικός καλλιτέχνης και μέλος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κ. Βασίλης Βαφειάδης μίλησε για τη ζωή και το έργο του αείμνηστου δημιουργού.

Η κ. Έφη Παπαβασιλείου, δωρήτρια της Οικίας Παπαβασιλείου προς την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., προσωπική φίλη του Αλέξανδρου Ίσαρη, απέστειλε συγκινητικό χαιρετισμό για τον σπουδαίο και πολυσχιδή Σερραίο δημιουργό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κ. Θεανώ Δημητριάδου (αδελφή του Αλέξανδρου Ίσαρη) με την οικογένειά της, ο βουλευτής Σερρών κ. Λευτέρης Αβραμάκης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτρης Νότας, ο τ. Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης,ο Πρόεδρος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών κ. Ιωάννης Καλόμοιρος, η Πρόεδρος της Εμμέλειας κ. Δουκαίνη Ζαπριάνου, ο Πρόεδρος του Ορφέα Σερρών κ. Χαράλαμπος Φώτογλου, τα μέλη της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και πλήθος κόσμου.


Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. με την αδελφή του Αλέξανδρου Ίσαρη, κ. Θεανώ Δημητριάδου και την οικογένειά της.

Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. με την αδελφή του Αλέξανδρου Ίσαρη, κ. Θεανώ Δημητριάδου και την οικογένειά της